Macarons Βατόμουρο – Blackberry Macarons

BlackBerry Macarons
Blackberry Macarons

 

Μίγμα πρώτο

300γρ Πούδρα αμυγδάλου

300γρ άχνη ζάχαρη

110γρ ασπράδια

 

Ιταλική Μαρέγκα

110γρ ασπράδια

300gr Ζάχαρη, 75γρ νερό, στους 118οC

Ψήσιμο στους 170C για 15′

 

Γέμιση

Πουρέ από κατεψυγμένα βατόμουρα, ζεματισμένα σε σιρόπι 80γρ

Λευκή σοκολάτα 250γρ

About The Author


Σταμάτης Χατζηχριστοδούλου

Διπλωματούχος Αρτοποιός - Ζαχαροπλάστης Αγαπάει τα γλυκά και τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες Πρόκληση η δημιουργία νέων γευστικών συνδυασμών.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.