Μίγμα πρώτο
300γρ Πούδρα αμυγδάλου
300γρ άχνη ζάχαρη
110γρ ασπράδια
Ιταλική Μαρέγκα
110γρ ασπράδια
300gr Ζάχαρη, 75γρ νερό, στους 118οC
Ψήσιμο στους 170C για 15′
Γέμιση
Πουρέ από κατεψυγμένα βατόμουρα, ζεματισμένα σε σιρόπι 80γρ
Λευκή σοκολάτα 250γρ
Διπλωματούχος Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης
Αγαπάει τα γλυκά και τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες
Πρόκληση η δημιουργία νέων γευστικών συνδυασμών.
Μου αρέσει αυτό:
Like Φόρτωση...
Σταμάτης Χατζηχριστοδούλου
Διπλωματούχος Αρτοποιός - Ζαχαροπλάστης
Αγαπάει τα γλυκά και τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες
Πρόκληση η δημιουργία νέων γευστικών συνδυασμών.